Tekst - Over ons

Over ons

Al meer dan 80 jaar is Van der Plaat een interessante partner voor groothandelaars, architecten en interieurbouwers. Daarnaast kunnen particulieren bij ons terecht voor maatwerkoplossingen. 

Van der Plaat is echt familiebedrijf waar door de generaties heen kennis en ervaring zijn opgebouwd en samengevoegd. De werkplaats in de schuur waar het ruim 80 jaar geleden begon is inmiddels getransformeerd tot een uitgebreide machinefabriek. In onze meubelfabriek beschikken wij over innovatieve machines, professionele gereedschappen en gedreven en vakkundig personeel. Van daaruit leveren wij al jaren kwalitatief hoogwaardige producten en zodoende is Van der Plaat uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Dat maakt ons echter niet minder persoonlijk. Ons bedrijf ademt nog steeds een informele sfeer waar u welkom bent voor een kop koffie. We bespreken graag uw ideeën en/of ontwerpen met u of brainstormen over de realisatie van uw project. 

 

-- VACATURE --

Meubelmaker / interieurbouwer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team aanvult met parate kennis, vakmanschap én collegialiteit. Ben jij in staat om projecten van begin tot eind te realiseren, zelfstandig of in samenwerking met collega's? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Voor deze functie zijn een afgeronde vakopleiding tot meubelmaker / interieurbouwer en werkervaring in een vergelijkbare functie een pré. Je kunt zelfstandig werken en je bent een goede aanvulling voor het team. Dit houdt onder andere in dat je vanaf tekening kunt werken en afgeronde projecten bij de klant kunt plaatsen.  

In ruil daarvoor bieden wij jou een fulltime job binnen een divers team waarbij je werkt met de meest innovatieve machines en tegelijkertijd jouw kennis en vakmanschap optimaal kunt inzetten. Door ons veelzijdige klantenbestand is jouw werk - in onze fabriek of op locatie - nooit saai. En natuurlijk hopen we dat je je thuis voelt binnen de informele werksfeer in ons familiebedrijf.

Ben jij de vakman die we zoeken? Laat het ons weten via frans@vanderplaatmeubelen.nl of bel 0184-681346 en kom langs om een kijkje te nemen en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Van der Plaat meubelen logo
Van der Plaat meubelen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Direct contact

Van der Plaat meubelen logo
Van der Plaat meubelen

© 2024 Van der Plaat meubelen Cookies Privacy Site-Index Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl Z-IM