Projecten - Maatwerk

Een interieur op maat vindt u bij Van der Plaat  

Maatwerk interieur in Nieuw-Lekkerland  

Interieurproducten op maat zijn ideaal als u uw persoonlijke wensen en stijl in uw meubels terug wilt zien. Een maatwerk inrichting kan precies zo worden ontworpen, zoals u het voor ogen heeft. Op deze manier creëert u moeiteloos uw eigen stijlvolle maatwerk interieur. Een groot voordeel van maatwerk meubels is dat u het tot in detail passend in uw woning kunt maken. Een scheve wand voorzien van een maatwerk kast biedt op die manier ineens mogelijkheden. Opties voor meubelen op maat zijn bijvoorbeeld inbouwkasten voor in de slaapkamer of een luxe badkamermeubel waarbij door het formaat en de uitstraling van het meubel optimaal gebruikgemaakt wordt van de beschikbare ruimte. Wij hebben alles in huis om uw complete interieur te verzorgen.  

Materialen en kleuren maatwerk kiezen  

Wij komen graag bij u op locatie om de inrichting op maat met u te bespreken, maar u bent ook van harte welkom in onze meubelfabriek voor het opdoen van inspiratie. Bij ons kiest u uit de vele mogelijkheden en materiaalsoorten, waarna wij u een vrijblijvende offerte op maat toesturen. Na uw akkoord, kijken we nog even of er nog aanpassingen op het ontwerp nodig zijn. We komen daarna bij u inmeten, zodat we zeker weten dat alles tot in de kleinste details in kaart is gebracht. Pas als u helemaal tevreden bent, starten we met de productie van uw maatwerk interieur in onze eigen meubelfabriek met spuiterij.  

Stalen en materialen  

Bij het samenstellen van uw exclusieve maatwerk meubels buigt u zich over de vele soorten massief hout en het plaatmateriaal, waarmee wij voor u aan de slag gaan. Massief hout wordt door ons veel toegepast en dan met name essenhout, notenhout en eikenhout. Daarnaast maken wij ook veel gebruik van plaatmateriaal. De veelzijdigheid in soorten en kleuren biedt verrassende mogelijkheden. We horen graag welke ideeën u heeft en geven u graag informatie over de mogelijkheden die passen bij uw keuze. 

Advies over producten en materiaal maatwerk meubels  

Laat u door ons adviseren over materialen en producten. Door onze ervaring weten wij precies welke producten en materialen de beste keuze zijn in uw situatie. We vertellen u de voor- en nadelen, zodat u een weloverwogen beslissing neemt. We horen graag naar welke materiaal- en houtsoort uw voorkeur uitgaat.  Vindt u het moeilijk om te bepalen wat u precies wilt of heeft u nog niet helder hoe uw ideale maatwerk meubels eruit zien? Kom dan vooral met ons in contact. Samen zoeken we naar een mooie maatwerkoplossing die helemaal naar uw wens is. Wij stellen alles in het werk om van uw huis een stijlvol thuis te maken. Hiervoor werken wij samen met stylisten en interieurarchitecten. We zetten uw wensen op papier en geven u stalen mee, zodat u precies weet hoe de kleur en het materiaal er in uw ruimte uit komt te zien. Zo komt het interieur maatwerk direct tot leven en kunt u uitkijken naar het moment waarop uw maatwerk meubels worden geleverd en/of geplaatst.   

Meubelen op maat plaatsen  

Laat het plaatsen en leveren van uw meubels op maat over aan onze deskundige medewerkers. Zo rest u niets anders dan te genieten van de interieurproducten op maat, die uw woon- en leefruimte een luxe uitstraling geven.    

Stijlvol wonen met Van der Plaat  

Wij hebben voor elk interieur een passende oplossing en kunnen u van dienst zijn met maatwerk meubels in woonhuizen of appartementen. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden kunt u hieronder een kijkje nemen bij de diverse impressies van eerder opgeleverde projecten met maatwerk meubels. Bent u ervan overtuigd dat wij ook bij u thuis de leefruimte met maatwerk meubels tot een (nieuw) fris en luxe geheel kunnen maken? Neemt u dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

 

 

Van der Plaat meubelen logo
Van der Plaat meubelen
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© 2024 Van der Plaat meubelen Cookies Privacy Site-Index Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl Z-IM